Make your own free website on Tripod.com

Hvad er det her for noget??

 

Hvis man gerne vil sælge sin kunst, og mener man har noget spændende at vise frem, bør man gøre det. Derfor jeg jeg lavet denne side. Du kan kontakte mig hvis du har lyst til at købe noget, eller hvis du har en god idé til noget jeg skulle prøve at lave. 

Hvis det man gerne vil vise frem er lavet af polymert Ler (ler der hedder enten, Fimo, Cernit, Premo, Sculpey, Sculpey III, Pilens leire... Der findes sikkert flere hvis navne jeg har glemt) vil man ofte blive spurgt: 

"Det ser spændende ud, er det malet?, hvad er det for noget, hva'?"

Polymert Ler er et plastisk modellér materiale, der hærdes ved brænding i ovn.

Nå ja, brænding er måske så meget sagt. Det opvarmes til ca. 130 grader Celcius. Herefter bliver det hårdt som sten, men hvis det er tyndt kan det opføre sig som glas.

Materialet forefindes i en stor variation af farver, men mangler man en farve er det relativt simpelt at blande sig frem til den rette. Der findes nogle meget brugbare blande-forklaringer, her vises Fimo®. Disse billeder kan tjene som retningslinier. Personligt bruger jeg den lidt mere uvidenskabelige metode med at blande til jeg synes det er pænt. Problemet er, at dette resulterer i meget unikke værker.

color chart colorchart

Vil du vide meget mere kan jeg sende dig videre til min Links side, her er der mange gode internationale sites med al den oplysning du overhovedet kan få brug for.